4/07/2014

Sijoitustiedot

Niin... Siitä hetkestä ei varmaan moni paljoa muistakaan! Niinkuin aikaisemmin mainitsinkin sain tietää sijoitustiedot jo helmikuussa, hiihtolomalla. Uskokaa tai älkää ensimmäisen vihjeen hostperheestäni sain instagramista. Huomasin aamulla että olin saanut seuraajan joka oli selvästi amerikkalainen - sekä facebook pyynnön samalta henkilöltä. Näytin sen äidilleni ja hän sanoi, että odotetaan että järjestöstä kuuluu ensiksi jotakin. Sama henkilö kommentoi kuvaani; Hi Ella! we have just approved to be your hostfamily! Voi sitä hämmästyksen määrää... Heti soitto parhaalle kaverilleni, joka on lähdössä myös vaihtoon (Sara missä sun blogi!?) Vaikka en tosiaan tiennyt oliko kyseessä perheeni, halusin kyllä uskoa!

Muutama päivä kului ja huomasin treenieni jälkeen, että olin saanut tekstiviestin järjestöltäni. Hyvä kun pystyi avaamaan tekstarin ja siellä se lukikin: '' Sijoitustietosi Yhdysvaltoihin...'' 
Eipä siitä tekstarista muuta jääny mieleenkään, haha. Olin menossa suoraan ystävälleni ja halusin siellä vasta avata rauhassa sähköpostin. Siellä sitten kädet täristen yritin avata kännykällä sähköpostia, joka tuntui lataavan hitaammin kuin koskaan - tietenkin. Ihanaa, että juuri silloin tärkeimmät ystäväni olivat myös lähelläni, odottelemassa vastausta!
 Sieltä se sitten paljastu. Pennsylvania. En ees eka miettinyt sitä paikkaa, olin vaan jossai transsissa... Mulla oli perhe. Se tuntu parhaalta. Ja oi kyllä, sama perhe oli kyseessä!

  Eli paikka johon lähden on pikku kaupunki, Harrisburgista (Pennsylvanian pääkaupunki)  noin 30km! Eli kuulostaa erittäin hyvältä! Ensiksi en ollut kovin innoissani kun googletin koko paikan läpi. Kaupunki, jossa on reilu 2000 ihmistä ja paikasta ei paljoakaan tietoa...

  Sain esittää ilmaisen aluetoiveen järjestölle ja surprise se oli south. Niin, siinä vaiheessa ymmärsin etten päässykkään sinne minne halusin, mutta fiksuna!! ajattelin että hyvä perhe on tärkein asia. Ja kyllä, tiedän kaupungin missä tulen asumaan, mutta ajattelin toistaiseksi olla ainakin kertomatta! Ajattelin että on hyvä etten ihan kaikkea kertoisi täällä, enkä ole vielä kysynyt asiaakaan hostperheeltä.

Puhun hostmumini kanssa vähintään muutaman kerran viikossa. Välillä pidempään ja välillä nopeat kuulumiset. Olen siis nyt jo puhunut n. 2kk heidän kanssaan! Mumin kanssa eniten, sitten vanhemman pikkusiskoni kanssa ja kerran isoveljen haha. On niiin outoa kun nyt jo tuntuu, että olisimme läheisiä mumin kanssa! On ihanaa että mulla on oikeasti näin paljon aikaa tutustua heihin. Monet vaihtarit saavat tietää perheensä vielä elokuussa ja sitten pitäisi jo lähteä heitä tapaamaan. Hostmumini sanoi, että kun he olivat nähneet hakemukseni, he olivat heti halunneet valita mut... Oli aika special olo, hahaa. Mun aluevalvoja on perheeni ystävä, mutta onneks mun perhe on niin mukava ettei oo mitään pelkoja! Aluevalvojakin vaikuttaa tosi kivalta ja hänellä onkin paljon kokemusta.

Se mitä hostmumini on kertonut kaupungista kuulostaa tosi kivalta! Olemme vaihtarikaverini kanssa ymmärtäneet, että onkin ihan hauskaa lähteä pikkukaupunkiin. Ihmisiä on vähemmän, kaikki tuntee toisensa (näin kertoi myös hostäitini) ja varmasti vaihtareitakaan ei ole niin montaa. Lähellä on myös kauppakeskus mistä en edes tiennyt, joten pelkkää plussaa. Olen saanut sieltä paljon kuvia, sekä tulevasta kodistani (kaikista huoneista!!) ja muualta ympäristöstä. Voisin tehdä varmaan yhen postauksen mun perheestä, jos he siihen antaa vain luvan.

Kuinka siistiiiii, varmaan mulla on oikeesti tullu lukioita! Nyt täs kirjottamisessa on jotain ideaakin, KIITOS :)
5 kommenttia:

 1. Kuulostaa tosi hyvältä ! Vaikka en itse oo koskaan Pennsylvaniassa käynyt, niin tiedän, että se on todella mukava osavaltio ja tuut varmasti tykkäämään siitä :) Olis tosi kiva kuulla tosta sun järjestöstä koska en itsekään oo koskaan kuullut siitä ja mietin ens vuonna vaihtoon lähtemistä, joten olis kiva tietää eri järjestöistä joten tietäis sitte minkä valita jos päättääkin sinne vaihtoon lähteä. Vaikutat tosi mukavalta ja odotan innolla että saan seurata sun vaihtovuotta täältä blogin kautta :) Tsemppiä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ihanaa eka kommentti!! Tosi kiva kuulla että osavaltio on mukava ja aijon joo pian kertoa siitä järjestöstä kanssa. Into on järjestönä kyl ihan loistava että voin vaan suositella! Kiitos paljon kommentista ja tosi mahtavaa jos jäät seuraa :)!!

   Poista
 2. Moi! Hahah eikä mikä sattuma, mä oon kans lähössä Pennsylvaniaan vaihtoon ens vuodeksi!! Mä meen semmoseen paikkaan kun Kennett Square, aika lähellä Philadelphiaa. Meillä on siellä tuttuperhe kenen luokse meen vaihtoon, sen takia tiedän perheen jo nyt :) Mun järjestönä tosin toimii Explorius.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vähänkö hauskaa! Ootko ajatellu kirjottaa blogia? Ois tosi kiva lukea! :)

   Poista
  2. En vielä tiiä tosta blogin kirjottelusta, mutta tuun ilmottamaan jos alan kirjottaa!:) Jos päädytään lähelle toisiimme Pennsylvaniassa, niin voihan sitten olla et siellä tavataan jossain merkeissä ens vuonna :)

   Poista