4/09/2014

Birthday present from my hostfamily

Birthday present

Sain tollasen ihanan nallen joka oltiin haluttu valita mulle, kiitos!

Body lotion, body spray, shower gel, Usa pinssi ja sit yks sisaruksista taiteili mulle jalkapallon sekä tollasen kuminauhan jota venytti ja luki Ella, aww
 Sain myös tällaisen cool  ''Hunger games'' tyylisen t-paidan. Koulussa pidetään joka vuosi tapahtuma nimeltä Thon. Siellä kerätään rahaa lapsia varten joilla on syöpä ja tällainen oli tän vuoden paita.

Tiistaina mulle oli tullut paketti!! Huomasin osoitteesta, että se oli tullut hostperheeltäni ja olin niin otettu. Avasin sen ja sieltä paljastui synttärilahja mulle, kuinka söpöä! Synttärit mulla oli siis maanantaina.
Anteeks kuvien laatu, mutta oli jo niin pimeä ja halusin silti heti ottaa kuvat.... Sain kirjeen koko perheeltä ja kahdelta muulta perheenjäseneltä+kortin. Voi sitä hymyn määrää. Mä en meinannu lopettaa hymyilemistä oikeesti koko iltana. Mä en tiennyt mitään tästä, yllätykset on niin kivoja hihi. Siinä sitten chattailin hostmumini kanssa ja kiittelin. Hän sanoi, ettei malttanut odottaa kysyä että olinko saanut jo paketin. Toi on niin erilaista saada kirje joltain ihmiseltä ite kirjotettuna eikä vaan chattailla whatsappissa, ku viestejä vaan tulee ja menee. Noi jää mulle muistoksi ikuisesti! Sain myös suklaataa, mutta ei ole kyllä yhtä hyvää kuin Fazerin. Hostmum sanoi myös että pitää enemmän eurooppalaisesta, JEE. Mulla on kyl ihana family! Loppuun vielä tämä;

Thank you so much!

Ella

2 kommenttia:

  1. Moi :) ompas sulla ihana blogi, pakko alkaa seuraajaks, ja käyny tosi hyvä tuuri sun host-perheen kanssa! Oon ite kans lähössä Jenkkeihin vaihtoon ja vielä oottelen perhetietoja.. ehkä ne kohta tulee :) jos sua kiinnostaa käydä tsekkaa mun blogi, ni se on: http://annaexchange.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon! :) Kyllä ne sieltä tulee, tiiän et toi oottaminen on niiiin kuumottavaa... Ja joo käyn ehdottomasti kattoo! :)

      Poista