8/26/2014

Here I am

Oon pahoillani etten oo ehtiny kirjotella mitään, mutta aikaa ei oo vaan ollut. Itseasiassa en oo lukenu muitakaan blogeja pitkään aikaan! Meillä oli siis neljän päivän leiri New Yorkissa ja sunnuntaina saavuin perheeseen. Ajattelin tehdä erillisen postauksen reissusta, kunhan vain ehdin. Nyt oon ollut perheessä noin kolme päivää. Hostfamily haki mut sunnuntaina Nycistä ja ajettiin Pennsylvaniaan about 3 tuntia. Auto matkan jälkeen mentiin hostmumin kanssa hoitamaan mun physical paperit kuntoon, jotta pystyn pelaamaan koulussa. Menimme syömään ravintolaan The Hearth, joka on kuulemma tosi suosittu täällä ja sieltä saa kaikenlaista ruokaa. After that suuntasimme kotiin ja hostsiskot esittelivät taloa mulle.


Illemmalla hostisoveljen girlfriend Jordyn ja hänen kaverinsa Emily tulivat käymään täällä, moikkaamassa mua. Ihan mahtavia tyyppejä! Jordynin kanssa oon puhunut jo facebookissa aiemmin ja pelaan hänen kanssaan socceria. Mentiin myöhemmin illalla  Dairy Queeniin jätskille ja mukaan tuli vielä hostpikkusiskoni Alyssa. Kaikki he ovat kyllä niin ihania! Tuliaiset kelpasivat, huh ja hostmami tykkäsi salmiakista ja täytetyistä lakuista, mikä oli hassua. Ensimmäinen koulupäivä oli eilen maanantaina ja menimme kuuden aikaan aamupalalle The Hearth:iin.
Oppilailla on tapana mennä aamiaiselle jonnekkin (ainakin seniorit menevät) ekana koulupäivänä. Siellä oli paljon mun koululaisia ja mut esiteltiin monelle.Yleensä muistan kaikkien nimet tosi helposti, mut nyt alkaa täällä mennä aika vaikeeks, haha. Koulussa olin aika hukassa, mut hostmom oli pyytäny mun hostveljeä auttamaan mua löytämään oikeet luokat ja menemään ajoissa. Kiitos, se auttoi kyllä paljon! Tänään koulussa kulkeminen oli jo paljon helpompaa. Kaikki on aika erilaista, mut siks just tosi hauskaa. Ekan ja tokan päivän perusteella viihdyn aika hyvin täällä. Illalla mentiin syömään wingsejä paikalliseen ravintolaan ja ne oli kieltämättä aaaika hyviä. Mukana oli myös heidän tuttava perheensä ja lapset, jotka käyvät samaa koulua.
Joka päivä koulun jälkeen on soccer harkat 3-5pm. Tytöt mun jengistä on tosi mukavii ja otti mut ilosesti vastaan. On kivaa, kun koulussa moikataan ja on monia kelle voi mennä juttelemaan. Tänään meillä oli harjoitus peli, mutta mulla ei oo vielä lupaa pelata,joten katsoin matsin ja juttelin vaihtopelaajien kanssa!

Tuun kirjoittelemaan myöhemmin koulusta, perheestä etc. Tää oli vaan tämmöinen pikainen kuulumis postaus, että täällä mä siis oon, onnellisena!

-Ella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti